Oefening tijdens een les Buiten Actief. Foto: Petra Meerman
Oefening tijdens een les Buiten Actief. Foto: Petra Meerman Foto: Petra Meerman

Buiten Actief: bewegen in de buitenlucht voor 60-plussers

Algemeen

WINTERSWIJK - Iedere maandag doen zestigplussers mee met Buiten Actief, een sportgroep voor zestiglussers die graag willen bewegen. De lessen worden buiten gegeven op de velden van FC Winterswijk. De deelnemers vinden het heerlijk om iedere week een uur buiten bezig te zijn en merken ook verbeteringen op het gebied van conditie, kracht en coördinatie.
Tijdens een les worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij ook materialen gebruikt worden, zoals hoepels, ballen, gewichten en dergelijke. Er wordt een uur gesport, waarbij een ieder op zijn eigen niveau mee kan doen. Na de les wordt er koffie/ thee gedronken in het horecagedeelte van zwembad Jaspers.

De lessen worden gegeven op maandag van 09.00 uur tot 10.00 uur. Deelnemers kunnen iedere week instromen, de eerste les is gratis, daarna kan er een twaalflessenkaart gekocht worden voor twintig euro, een losse les kost twee euro; dit is inclusief koffie/ thee.

Wie mee wil doen is op maandagmorgen welkom bij FC Winterswijk, Jaspersweg 5. Voor meer informatie kan worden gemaild naar petra@zwembad-jaspers.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant