Actie tot eind dit jaar bij Mantel & de Vries Makelaars

Algemeen

Huizenverkopers winnen makelaarskosten terug

WINTERSWIJK - Klanten van Mantel & de Vries profiteren van 1 oktober tot en met 31 december van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode een verkoopopdracht geeft aan deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van maximaal 2.500 euro.

Tijdens de actie 'Uw eigen makelaar op onze kosten' maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen twee jaar wordt afgerond. Mattijs Mantel van Mantel & de Vries Makelaars: "Onze klanten kunnen vanzelfsprekend rekenen op ons vakkundige advies en professionele presentatie van hun woning. Een mooie bijkomstigheid is dat iedere opdrachtgever er in deze periode kans op maakt dat de courtagenota verminderd zal worden, met een maximumbedrag van 2.500 euro."

De actie is een initiatief van beroepsvereniging VastgoedPRO, waar Mantel & de Vries Makelaars bij is aangesloten. Alle makelaars van deze beroepsvereniging kunnen de actie inzetten voor hun klanten. VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. In totaal worden er tijdens de actieperiode drie verkopers verblijd met de prijs. Consumenten vinden meer informatie over de actie op de website van VastgoedPRO.


0543-515 999

info@manteldevries.nl

www.vastgoedpro.nl/actie

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant