Affiche  van de tentoonstelling in de Jacobskerk. Foto vix - Vic Hulshof
Affiche van de tentoonstelling in de Jacobskerk. Foto vix - Vic Hulshof (Foto: (c) vix - vic hulshof)

Open Atelier begin nieuw schilderseizoen WAS

WINTERSWIJK - Ook voor de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst gaat het nieuwe cursusseizoen beginnen. De WAS doet dat op vrijdag 14 september met het Open Atelier aan de Laan van Hilbelink 6 (Morsepoort).

Belangstellenden kunnen daar van 16 tot 20 uur het ruime atelier van de WAS bekijken, vrijblijvend kennismaken met bestuur, docenten en medecursisten en eventueel inschrijven voor één van de zeven schildercursussen. Er is natuurlijk koffie/thee en koek en docenten en bestuur van de WAS zullen graag meer vertellen over de mogelijkheden bij de Academie.
De eerste periode van dertien wekelijkse lessen van 2,5 uur start in de week van 17 september en loopt tot de kerstvakantie. Half januari 2019 start dan de tweede periode van dertien lessen, en die duurt tot half april. Het schilderseizoen wordt tussen half april en half mei afgesloten met de jaarlijkse expositie en het 'Boergondisch Buitenschilder-weekend', waaraan alle cursisten gratis kunnen deelnemen.
Alle cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en voor jong en oud. De persoonlijke begeleiding door professionele kunstenaars die de cursisten stimuleren een eigen weg te vinden in hun creatieve ontwikkeling om tot de gewenste resultaten te komen, vormt de kern.
Op de meeste cursussen is nog wel plaats, zowel bij Vic Hulshof op de maandagmorgen, maandagmiddag, maandagavond en dinsdagavond, als bij Robert Jansen op de woensdagmorgen, woensdagavond en donderdagavond.
Ook reeds ingeschreven cursisten zijn tijdens het Open Atelier van harte welkom voor de warming-up met koffie, thee en inspiratie. Meer informatie bij het secretariaat van de WAS: Vic Hulshof, tel: 0543-522881 of op de website.
De tentoonstelling Cum Laude in de Jacobskerk op de Markt in Winterswijk, met het werk van de winnaars van de jaarlijkse WAS-exposities, is verlengd tot en met zaterdag 15 september.

www.winterswijkseacademie.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten