Wilma Navis. Foto: Hendriks Fotografie
Wilma Navis. Foto: Hendriks Fotografie

Tot twintig tinten grijs in expositie bij Ankomm'n

WINTERSWIJK - Wilma Navis is vrachtwagenchauffeur en dol op borduren. Ze exposeert haar borduurwerk van zaterdag 11 augustus tot en met maandag 3 september bij gastgalerij Ankomm'n.

Een bijzondere combinatie, chauffeur zijn en borduren, maar heel goed te combineren, aldus Wilma. Met haar man Hans bestuurt ze beurtelings hun vrachtwagen. En als Wilma niet rijdt en ook niet hoeft te slapen, heeft ze genoeg tijd om te borduren. Voordat ze aan de slag kan met borduren werkt ze op de computer het patroon uit. Ze neemt als basis een foto, en zet die om in grijstinten. Daarbij kan het wel om twintig verschillende grijstinten gaan. Haar onderwerpen zijn divers. Portretfoto's van voorouders, maar ook een oude vrachtwagen van de firma Hannink met een oom van Wilma ernaast.

Wilma Navis exposeert van zaterdag 11 augustus tot en met maandag 3 september bij gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5. Wilma is elke zondag van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig. Toegang is gratis. In augustus is Ankomm'n nog alle zeven dagen van de week geopend van 09.30 tot 17.00 uur. gastgalerij Ankomm'n is te vinden aan de Mentinkweg in Winterswijk-Corle, waarbij men de Mentinkweg het best kan inrijden vanaf de Rondweg West.

Meer berichten