De selectie in training. Foto: PR
De selectie in training. Foto: PR

WTC aan de slag met jonge talenten

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Tennis Club wil haar jeugdige talenten extra begeleiden en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De doelstelling is om de Winterswijkse tennisjeugd binnen enkele jaren bij de Gelderse top te laten horen.

"Dat moet zeker mogelijk zijn", aldus Wim Wassink, voorzitter van de jeugdcommissie. "Er lopen enkele veelbelovende talenten rond, maar om bij de regionale top te komen moet er flink worden getraind en veel worden gespeeld."

Toch is ambitie volgens Wassink niet de belangrijkste drijfveer voor de vereniging: "Waar het natuurlijk vooral om gaat is dat onze jeugd aan sport doet en daar ook veel plezier aan beleeft."
Voor de 22 grootste talenten van de vereniging is op donderdag 12 april een speciale selectietraining gestart. Het is een extra training naast de gewone training van de jongeren. Deze selectietraining wordt gegeven door clubtrainer Jerry Renskers en door Henk Klein Hesselink van Totaal in Tennis.

Wil je een keer komen kijken naar de selectietraining? Kom dan langs op het WTC tennispark aan de Jaspersweg 1a, op donderdagmiddag tussen half 4 en 7 uur.

Meer berichten