Speelgoedbank Oost Achterhoek zoekt vrijwilligers

WINTERSWIJK - De speelgoedbank Oost Achterhoek (SBOA) is op zoek naar gezellige, lieve en verantwoordelijke vrijwilligers.

De SBOA deelt onder meer speelgoed uit aan kinderen van wie de ouders (tijdelijk) minder te besteden hebben. Wij kijken niet naar inkomen, maar louter naar er wat aan het einde van de maand nog over is, omdat je het door tal van redenen net even wat krapper kunt hebben. Tevens leren wij de kinderen d.m.v. een puntensysteem kritisch te zijn op hun uitgaven en proberen wij hen een gezond maatschappelijk beeld mee te geven.
Het belangrijkste is nog wel dat we de gezinnen meegeven dat er geen schaamte mag en kan zijn wanneer je minder geld hebt dan een ander. Bij ons is iedereen gelijk ongeacht afkomst of de dikte van je portemonnee. De papa's en mama's, maar ook de kinderen kunnen gratis professionele coaching en/of advies krijgen op het gebied van o.a. financiën, budgetplan, scheiding, brieven schrijven, conflictbeheersing, schuldeisers en overheden, seksualiteit, pesten enz.

Momenteel zoekt het team gezellige collega's in de winkel om de kinderen te helpen met het uitzoeken van speelgoed en om de speelgoedbank te promoten.
Kun jij met mensen omgaan zonder enig oordeel en vind je het leuk om met kinderen te werken? Ben je betrouwbaar en accuraat en ben je het kind in jezelf nog lang niet kwijt? Dan zoeken wij jou!!!!
Voor aanvullende informatie en/of interesse kunt u bellen met: 06-58895660 of mail pz@speelgoedbankoostachterhoek.nl.

Voor de winkel geldt een wisselend rooster: op woensdagmiddag van 12.45 tot 16.15 uur en op zaterdag van 08.45 tot 11.15 uur. De vrijwilligers maken elke maand onderling het rooster.
Tevens zijn we nog op zoek naar een gedegen secretaris en penningmeester met een passende opleiding en/of werkervaring. Bij deze functies zijn de werktijden naar eigen inzicht.
Bij serieuze interesse in één van deze twee functies kunt u voor een informatief gesprek contact opnemen met onze voorzitter mevr. I. Bravenboer op 06-58895660 of info@speelgoedbankoostachterhoek.nl

Meer berichten