De Jacobskerk in Mondriaankleuren tijdens Piet is Jarig. Foto: Gerben Olthof
De Jacobskerk in Mondriaankleuren tijdens Piet is Jarig. Foto: Gerben Olthof

Mondriaan kleurt de Jacobskerk tijdens Mondriaan by Night

WINTERSWIJK - Op zaterdagavond 23 september viert Villa Mondriaan het laatste weekend van de tentoonstelling Figuratie in Stijl op grootse wijze. Gedurende deze avond wordt de Jacobskerk van 19.00 tot 24.00 uur verlicht met een prachtige projectie in Mondriaan-stijl. Als muzikale omlijsting zullen de favoriete stijlen van Mondriaan, boogiewoogie en jaren '20 jazz, als muzikale pop-up optredens rondom de kerk plaatsvinden.

Ook in Villa Mondriaan zullen tijdens de speciale avondopenstelling ieder half uur verschillende optredens plaatsvinden met Mondriaans favoriete muziek. Het museum kan van 17:00 tot 21:00 uur bezocht worden voor maar €5,- per persoon. Ook kan de tentoonstelling Figuratie in Stijl worden bekeken. In deze tentoonstelling kan men voor de allerlaatste keer het verrassende figuratieve werk van de leden van De Stijl ontdekken.
Villa Mondriaan is deze avond open van 17 tot 21 uur. De entree kost dan vijf euro.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>