Jeroen Bruggers met de Avantileden, die allemaal blij zijn met hun prijzen. Foto: Lydia ter Welle
Jeroen Bruggers met de Avantileden, die allemaal blij zijn met hun prijzen. Foto: Lydia ter Welle

Avanti 2400 euro rijker dankzij actie met Plus Bruggers

Algemeen

WINTERSWIJK - Hockeyclub Avanti mocht onlangs 2.400,63 euro bijschrijven op de rekening. Dat was het bedrag dat Jeroen Bruggers van de Plus-supermarkten overboekte als opbrengst van een spaaractie voor clubartikelen.

Door Lydia ter Welle

In de afgelopen maanden kreeg elke klant van de Plus Bruggers-supermarkten bij elk tientje dat hij besteedde in winkel een spaar'munt' voor Avanti, met een unieke code. De leden van de hockeyclub konden met die codes allerlei artikelen bestellen, voorzien van het clublogo en eventueel ook van hun naam en foto. Jeroen Bruggers: "En dat hebben jullie gedaan! in totaal zijn er zo'n 1500 producten besteld, die een waarde van ongeveer 16.000 euro vertegenwoordigen. Dat is, zo heb ik mij laten vertellen, een enorm aantal voor een relatief kleine club van maar enkele honderden leden zoals Avanti. Voor de leden die de meeste punten spaarden en verzilverden, heb ik een prijs. Maar voor ik die prijzen ga overhandigen, vind ik dat de twee dames die alles op touw zetten, een groot applaus verdienen: Carine Pleiter en Idris Gussinklo." Vervolgens overhandigde Bruggers de prijzen voor de jeugdleden die de meeste punten verzilverden. Dat was een bioscoopbon voor Skopein ter waarde van 25 euro aan Jip Gribbroek, die op de derde plaats eindigde. Tara te Giffel won een cheque van 50 euro van de Plus met haar tweede plek, en op plek drie eindigde Nienke Froom. Zij kreeg een tegoedbon van 75 euro voor Leugemors Sport.

"Maar er was ook nog een team dat het buitengewoon goed heeft gedaan. Of eigenlijk: er waren meer teams, de strijd was tot het laatst toe spannend, maar het meisjes-D-team heeft uiteindelijk gewonnen. Omdat zij samen de meeste punten verzilverd hebben, krijgen zij een waardebon voor de kartbaan ter waarde van 150 euro. Daar kun je als team allerlei leuke dingen doen. Geniet ervan!", aldus Bruggers.

Tenslotte overhandigde hij een cheque aan Idris Gussinklo en Carine Pleiter. "Zoals beloofd gaat er een percentage van het bedrag dat de verzilverde waardepunten vertegenwoordigen, naar de club. Daarom krijgt Avanti een bedrag van 2.400,63 euro." Op de vraag wat de club met dat geld gaat doen, antwoordt Carine Pleiter: "We willen voor onze teams een nieuw tenue, en hebben besloten dat dit bedrag een heel mooie start voor dat project is. Zodra de eerste teams het nieuwe tenue krijgen, nodigen we je uit om te komen kijken!"

Als laatste verrassing voor de Avantileden toverde Jeroen Bruggers nog een bioscoopbezoek uit de prijzenkast. "Later dit voorjaar komt er een film uit over de Smurfen. Die wordt ook vertoond in Skopein, en Plus is sponsor van die film. Ik ga zorgen dat er een speciale voorstelling komt voor alleen Avanti-leden. Daar kunnen jullie dan naar toe, en dan zorgen we natuurlijk dat het een feestje wordt, met drinken, popcorn, en zo. Jullie horen nog wanneer." 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant