Team Fysius Winterswijk met van links naar rechts: Iris, Jasper,
Bianca en Hedwig.
Team Fysius Winterswijk met van links naar rechts: Iris, Jasper, Bianca en Hedwig.

Rugpijn? Fysius Winterswijk is al 15 jaar dé gespecialiseerde fysiotherapeut

Zorg

Heb je last van rug-, nek- of bekkenpijn? Je bent niet de enige. Circa 80% van de Nederlanders krijgt in het leven te maken met wervelkolom gerelateerde pijnklachten. Sommige pijn, zoals rugpijn door overbelasting, verdwijnt vaak na enkele dagen vanzelf. Bij rugpijn die langer aanhoudt, is het verstandig om de klachten serieus te nemen.

Fysius - Specialistische fysiotherapie voor de rug, nek en bekken
Het Fysius-team in Winterswijk bestaat uit vier enthousiaste Rugexperts: Jasper Konnik, Hedwig Grevers, Bianca Bolder en Iris ter Maat. Rugexpert Iris legt graag het belang van specialisme uit en vertelt hoe een behandeling werkt. “De wervelkolom is een complex onderdeel van ons lichaam en loopt van ons hoofd tot ons bekken. Bij Fysius helpen we al 15 jaar mensen van hun rugpijn af. Onze bijscholing en cursussen zijn hier specifiek op gericht. Hierdoor kunnen we onze cliënten gerichter helpen dan een algemene fysiotherapeut.”

“We starten een behandeling altijd met een intake en brengen samen met de cliënt de situatie in kaart. Iedere cliënt is bij ons uniek en daar past een individuele aanpak bij. De behandeling richt zich op het verhelpen van de pijn, maar ook op de oorsprong. Hierdoor bieden we een duurzame oplossing tegen de pijn.”

“Het behandelresultaat is boven mijn verwachting. Dit had ik nooit durven hopen!” -Natasja Walstra-

Fysius Winterswijk
Heb je last van rug-, nek-, of bekkenpijn? Bel 088 002 17 00 of maak online een afspraak op www.fysius.nl. Je hebt geen verwijsbrief van je huisarts nodig en als je aanvullend verzekerd bent, worden je behandelingen volledig vergoed vanuit je zorgverzekeraar. Rugexperts Jasper, Hedwig, Bianca en Iris helpen je graag!

Fysius Winterswijk - Beatrixpark 2 - www.fysius.nl - 088 002 1700 

Dit artikel wordt u aangeboden door Fysius Winterswijk, het is niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk