De OV Ambassadeurs geeft uitleg. Foto: Ben Vulkers
De OV Ambassadeurs geeft uitleg. Foto: Ben Vulkers Ben Vulkers

Inloopspreekuur OV-reisadvies

Vervoer

De OV-ambassadeurs helpen 55-plussers graag op weg 

WINTERSWIJK - Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Het eerstvolgende inloopspreekuur is op vrijdag 3 juni, van 14 tot 15.30 uur, in de Bibliotheek Oost-Achterhoek/Vestiging Winterswijk, Parallelweg 5, Winterswijk.

Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer. Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen. Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.  

Telefonische spreekuren
Wie liever telefonisch contact opneemt, kan dat doen door te bellen met een van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten zij klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden.?Zij zijn bereikbaar op: 038-3037010, op: maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur??

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.??

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk