Turnsters middenbouw 6 en 7
Turnsters middenbouw 6 en 7 PR Penta Winterswijk

Turnsters middenbouw 6 en 7 turnen laatste wedstrijd seizoen

Sport

WINTERSWIJK - De middenbouw 7, bestaande uit Pem de Roos, Esmee Blikman, Sofia Romero Hoebé en Pien te Brake mochten afgelopen weekend al vroeg inde ochtend turnen in wedstrijd 1. Met mooi geturnde oefeningen, verbeteringen en nieuwe elementen is dit team geëindigd op een derde plaats. 

Aan het einde van de wedstrijd werd bekend gemaakt welke teams behoorde tot de seizoenskampioenen. De middenbouw 7 is geëindigd op een derde plaats in de seizoensranking van alle middenbouw 7 teams en mochten nog een extra bronzen medaille mee naar huis nemen. Pem en Esmee hebben zich ook nog geplaatst voor de individuele finale die plaats vindt op zaterdag 25 mei. 

In wedstrijdronde 2 was het de beurt aan beide teams van de middenbouw 6. Dit keer moesten de teams helaas tegen elkaar turnen wat zorgde voor wat extra spanning bij de meiden. Team 1 bestaande uit Aela Shala, Iris Lieverdink en Anne-Fleur Jonker moesten deze wedstrijd met drie turnsters in actie komen, aangezien hun teamgenoten Mirthe Wiggers en Sien Langedijk helaas niet mee konden doen.
Met een aantal kleine foutjes hebben ze het met ze drieën toch heel erg netjes gedaan. Dit team is dit weekend geëindigd op een vierde plaats.

Het andere team bestaande uit Nora Klaassen, Sarah Letteboer, Nikki Brouwer en Seija Heesen turnde met vier turnsters de wedstrijd, aangezien hun teamgenoot Julynn Verkerk helaas niet mee kon doen. Dit team heeft het dit weekend weer super gedaan en mocht op de tweede plek van het podium plaatsnemen. Daarnaast is dit team in de seizoensranking van alle middenbouw 6 teams geëindigd op de tweede plaats en mochten de dames nog een extra zilveren medaille in ontvangst nemen.

Nora, Sarah Mirthe en Aela hebben zich nog geplaatst voor de individuele meerkamp finale die geturnd gaat worden op 20 april. Deze meiden gaan hier de komende weken hard voor oefenen, zodat ze individueel nog een keer kunnen laten zien waarvoor ze getraind hebben. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant