Links: Frank Wieggerinck. Rechts: Marcel Aalbers. Foto: Chris Holleman

Links: Frank Wieggerinck. Rechts: Marcel Aalbers. Foto: Chris Holleman

Frank Wieggerinck en Marcel Aalbers 50 jaar lid van SMD

Sport

WINTERSWIJK - Begin november waren Frank Wieggerinck en Marcel Aalbers 50 jaar lid van de tafeltennisvereniging SMD in Winterswijk.
Zij begonnen beiden in november 1973 als jeugdspeler in de oude gymzaal aan de Jeugdkerkstraat. Zowel Frank als Marcel zijn echte clubmensen, die beiden enorm veel voor de club hebben betekend en nog betekenen.

Frank is inmiddels bezig aan zijn tweede termijn als secretaris en helpt de club bij de diverse activiteiten. Samen met het toenmalige bestuur heeft hij er in 2009 voor gezorgd dat de nieuwe zaal bij de Vrije basisschool De Esch werd gerealiseerd. Buiten dat is Frank altijd als (competitie)speler actief geweest en wordt hij door alle leden gewaardeerd om zijn sociale betrokkenheid.

Marcel was jarenlang jeugdtrainer en coach. Als jeugdtrainer heeft hij ervoor gezorgd dat tafeltennis in Winterswijk landelijk op de kaart werd gezet. Hij staat bekend om zijn mooie uitspraken/verhalen en zijn fanatisme, waarbij sportiviteit en plezier voorop staan. Marcel heeft jarenlang in de top van de Afdeling Gelre gespeeld en heeft met zijn team diverse kampioenschappen mogen vieren. Daarnaast was hij diverse keren clubkampioen.

Als dank voor de inzet die Frank en Marcel al die jaren hebben getoond, werden zij bij SMD toegesproken en in de bloemetjes gezet. Ook ontvingen zij een presentje van de vereniging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant