Afbeelding
Foto: PR

Wft Basis certificaat halen? Start hiermee.

Partnerbijdrage

Wft Basis, wat is dit precies? Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. Het is in het leven geroepen door de Rijksoverheid, met als doel om de consumenten te beschermen, maar ook om de kwaliteit van advies te kunnen waarborgen. Het toezicht wordt uitgevoerd door de Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wil jij als adviseur aan de slag? Dan moet je dus een aantal Wft-modulecertificaten behalen. Samen voren de modulecertificaten de beroepskwalificatie die jij nodig hebt om te adviseren. Je hebt de mogelijkheid om je Wft certificaat te behalen met Hoffelijk, lees snel verder.

Behaal je Wft certificaat snel

Wil jij ook graag je Wft certificaat behalen met Hoffelijk? Dan is dit het juiste moment om je er in te verdiepen. Het volgen van de opleiding kan namelijk vanuit huis en dat heeft erg veel voordelen. De opleiding Wft Basis bestaat in totaal uit een studiebelasting van ongeveer 43 uur. Maar welke voordelen heeft Hoffelijk je nog meer te bieden?

-         Een opleiding met slagingspercentage.

-         Je bent voorzien van examengerichte oefenvragen.

-         Stapsgewijze structuur.

-         12 maanden toegang tot de leeromgeving.

-         Meer dan 450 oefenvragen

-         5 representatieve oefenexamens

Op het moment dat je het Wft Basis examen met succes hebt afgerond, krijg je je modulecertificaat, deze is dan onbeperkt geldig bij Hoffelijk.

Voordelen examentraining Hoffelijk

Maar voordat je examen gaat doen, wil je eerst zeker weten of je alle stof beheerst. Daarom kun je bij Hoffelijk gebruik maken van de examentraining, wat zijn dan je voordelen?

-         Als je examentraining gaat volgen, dan duurt dat ongeveer 120 minuten.

-         Er wordt gebruik gemaakt van digital classroom.

-         Je hebt geen reistijd of reiskosten.

-         Alle stof wordt behandeld in een kleine groep.

-         Er is interactie met je docent en met medecursisten.

Een goede manier om je voor te bereiden en dan weet je vanzelf of je nog verder moet leren of dat je klaar bent voor het echte examen.

Klaar voor examen afleggen?

Als je de stof beheerst en je bent er klaar voor, dan kun je dat bij Hoffelijk aangeven. Zo kun je je Wft Basis certificaat behalen als je het examen met succes af hebt gerond. Meer over het examen:

-         120 minuten

-         42 examenvragen

-         Landelijke dekking met meer dan 55 examenlocaties door heel Nederland.

-         Zes dagen per week de mogelijkheid om examen af te leggen, ook in de avonduren en op zaterdag.

Het grootste voordeel is dat jij echt op je eigen tempo kunt leren en examen af gaat leggen wanneer dat jij er aan toe bent. Je kunt er zelf voor zorgen dat je goed bent voorbereid dankzij de vele oefenexamens die je kunt maken.

Dit artikel wordt u aangeboden door Hoffelijk. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk