Manemann & Ostermann brengen de show Tuutenvel Wunderbahr. Foto: Bas Witte
Manemann & Ostermann brengen de show Tuutenvel Wunderbahr. Foto: Bas Witte Dick Witte

Southern Rock en Theater bij Taste

Muziek

GROENLO - Het weekend van 13 en 14 april staat Southern Rock en een muziektheatershow van Andre Manuel en Rocco Osterman bij Rockcafé Taste op de bühne. Daarna staan alleen nog een KUDO avond en een Stage of Art met Tim Knol en Nico Dijkshoorn op het programma en is het tot september qua livemuziek en theater weer even rustig bij het bekende muziekcafé in Groenlo.

Shotgun Shadow (13 april aanvang 22.00 uur)
Na jarenlang met veel succes een repertoire gespeeld te hebben van Rock & Roll, Blues, Country en Southern Rock besloten de mannen van Shotgun Shadow het op een andere manier in te vullen. De nummers van The Georgia Satellites en later Dan Baird waren altijd al de big favorites om te spelen, dus waarom geen hele set hiervan? Dan Baird is helaas gestopt met toeren dus zou dit niet te gek zijn to keep the flame burning voor alle Dan Baird fans? Shotgun Shadow profileert zich dan ook als The Dan Baird Tribute band!
Support Act: The Rockoustics (The 50’s Elvis, Cash, Chuck Berry etc.)

Maneman & Ostermann (14 april, aanvang 15.30 uur)
Andre Manuel en Rocco Ostermann, gezworen kameraden, en ook wel de Starsky en Hutch van de betere gitaarmuziek genoemd, hebben hun kostbare handen uit de mouwen gestoken en spelen het liedjesprogramma Tuutenvel Wunderbahr voor u. Verwacht satirische liedjes met de vinger aan de pols van de absurde wereld, impressionistische liedjes en verhalen van alledaagse waanzin. Een muzikaal programma met de mooiste eigen muziek en de allerbeste andermans muziek. Puur TUUTENVEL én WUNDERBAHR, gezongen en gespeeld door de zin, zon- en zenmeesters oet Twenthe en de Achterhoek.

Kaarten op www.rockcafetaste.nl via de ticketlink.

Shotgun Shadow. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant