Timo van de Sande. Foto: Dick Vogelzang
Timo van de Sande. Foto: Dick Vogelzang

Timo van de Sande met eigen nummers bij Ankomm’n

Muziek

CORLE - Timo van de Sande (22) is een jonge, talentvolle, enthousiaste muzikant, die al enkele jaren met veel plezier bij Ankomm’n zijn eigen geschreven nummers geheel akoestisch ten gehore brengt. 

Hij studeert aan de Academische Pabo aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit. Hij woont in Wijchen, maar is geboren in de Achterhoek. Het nummer Gemaskerd waarmee hij Wijchen’s got Talent won, komt ook uit in het Achterhoeks dialect.

Zijn muziek kenmerkt zich door een opvallende tweedeling: enerzijds bestaat zijn repertoire uit gevoelige nummers met diepere lagen, anderzijds maakt hij feestnummers met een simpele beat.

In 2021 won hij de Nijmeegse studentenmuziekwedstrijd ‘Kaf en Koren’. Zijn single Postcards was de podiumplaat op Radio Gelderland. In maart vorig jaar bracht hij zijn EP Break Free uit, waarvoor hij live video’s opnam op het poppodium van de DRU-fabriek in Ulft.

Wie van Timo wil genieten is welkom op zondag 11 juni van 15.00 tot 17.00 uur. Gastgalerij Ankomm’n is gevestigd aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk