Het Recreantenorkest opent 2023. Foto: PR Excelsior
Het Recreantenorkest opent 2023. Foto: PR Excelsior

Recreantenorkest Excelsior opent 2023 met Nieuwjaarsborrelconcert

Muziek

WINTERSWIJK - Op zondag 15 januari heeft het Recreantenorkest van Muziekvereniging Excelsior Winterswijk haar eerste concert gegeven. Het orkest, dat eind september 2022 is opgericht, heeft de afgelopen periode hard gewerkt en dit resulteerde in een leuk en gezellig Nieuwjaarsborrelconcert.

Onder leiding van dirigente Miranda Loff is er een zeer gevarieerd en feestelijk programma ten gehore gebracht, passend bij de opening van het nieuwe jaar. De vele bezoekers hebben hierdoor kunnen genieten van een gezellige en geslaagde muzikale ochtend. Aansluitend aan het concert is er geproost op het nieuwe jaar tijdens een nieuwjaarsborrel.

Wie ook muziek wil maken in een orkest is welkom. Het orkest is bedoeld voor muzikanten die samen muziek willen maken, maar waarvoor de muzikale lat niet te hoog hoeft te liggen. Niet alleen oud-leden van Excelsior zijn welkom, iedereen die een hout-, koper- of slagwerkinstrument speelt, of in het verleden zo’n muziekinstrument heeft gespeeld en minimaal het niveau van het A-diploma heeft is welkom. De repetities vinden wekelijks plaats op de donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur met een pauze en gezellige nazit in MFA Pelkpark, Hakkelerkampstraat 55 in Winterswijk. Voor wie muziek wil leren maken start Excelsior op donderdagavond 19 januari met een kennismakingscursus voor volwassenen. Voor meer interesse kan er contact worden opgenomen met Linda Colenbrander, via opleiding@excelsior-winterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant