Koefnoen Live. Foto: Mark Engelen
Koefnoen Live. Foto: Mark Engelen

Koefnoen Live in theater De Storm

Maatschappij

WINTERSWIJK - Op 26 januari staat in Theater De Storm in Winterswijk de toneelvoorstelling Koefnoen Live op het programma, met onder andere Paul Groot, Owen Schumacher en Jeremy Baker. 

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live! Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus. 

Na een jaar van hamsteren, huidhonger en hoestschaamte, van online-borrels en afhaal-cuisine van de sterrenchef, krabbelen de mensen langzaam weer op uit de lockdownmodus. Wat is er gebeurd? Wat is er veranderd?  Wat is er nog over van de quarantaine-idealen? Op Zoom kon je anderen nog uit zetten, maar hoe doe je dat live?

Hoe pakt men het leven weer op, en wat is dat dan voor leven? Dat wat je had of wat je had willen hebben? Wat gaan we doen? Wordt het een stap terug of een sprong vooruit?

In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Kaarten zijn te koop via de site van www.theaterdestorm.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk