Gedichtenwedstrijd ‘Vrijheid vertelt. Stuur je gedicht in. Foto: PR

Gedichtenwedstrijd ‘Vrijheid vertelt. Stuur je gedicht in. Foto: PR

Deadline Gedichtenwedstrijd ‘Vrijheid vertelt’ nadert

Cultuur

OOST ACHTERHOEK - In samenwerking met Achterhoek Nieuws houdt de Bibliotheek Oost-Achterhoek een gedichtenwedstrijd rondom het jaarthema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei: Vrijheid vertelt: opmaat naar 80 jaar vrijheid. De winnaar van deze wedstrijd wint een jaar lang gratis lezen én een publicatie van het gedicht in de uitgaven van Achterhoek Nieuws in de Oost-Achterhoek. De deadline voor het insturen van de gedichten ligt op vrijdag 12 april 2024.

Vrijheid vertelt: opmaat naar 80 jaar vrijheid
Jouw gedicht gaat over ‘Vrijheid vertelt: opmaat naar 80 jaar vrijheid’, het landelijke jaarthema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Wat betekent vrijheid voor jou? Welke invloed heeft het op jouw leven en welke invloed heeft het op de samenleving? Welke invloed heeft het op de toekomst? En wat is vrijheid eigenlijk?
De Bibliotheek Oost-Achterhoek en Achterhoek Nieuws dagen je uit jouw visie op dit thema vast te leggen op papier, in de vorm van een gedicht. Het gedicht mag uit maximaal 200 woorden bestaan en niet eerder gepubliceerd zijn.

De deskundige jury buigt zich over je gedicht. De winnaar gaat naar huis met een jaarabonnement van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Daarnaast wordt de winnende pennenvrucht gepubliceerd in de uitgaven van Achterhoek Nieuws in de gemeenten Winterswijk, Oost Gelre en Berkelland. Stuur je gedicht uiterlijk vrijdag 12 april naar: webredactie@oostachterhoek.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant