Foto: Melanie Kranenburg & Jelmer de Haas
Foto: Melanie Kranenburg & Jelmer de Haas

Theater Nooitgedacht brengt Groei! in Openluchttheater

Cultuur

WINTERSWIJK - Theatergroep Nooitgedacht is een Filosofisch verteltheater met liedjes en poppen. Op 11 juni brengt de theatergroep de voorstelling Groei! in het Openluchttheater in Winterswijk. Aanvang 14.00 uur. De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Kaarten kosten 5 euro.

Ruben en Willemijn vertellen, spelen, filosoferen en zingen verhalen voor jong en oud. Met een verhaal als basis nemen ze het publiek mee op reis. Dat doen ze niet alleen, maar altijd met behulp van live muziek en zelfgemaakte poppen. Daarnaast is de voorstelling interactief, stellen ze het publiek boeiende vragen en nemen de antwoorden mee in het verhaal. Kortom; een educatieve, toegankelijke levensles voor iedereen.
Theatergroep Nooitgedacht bestaat uit Ruben Wetzels en Willemijn Hordijk, allebei afgestudeerd als Docent Theater aan de Hogeschool voor de Kunsten. Ze groeiden op met de pootjes in de polder en kennen elkaar vanaf hun 10e levensjaar.

Het verhaal Groei! speelt zich af in een flat met heel veel verdiepingen, maar vooral met veel balkons. Meneer Hoppe heeft zo’n balkon, met prachtig uitzicht op het balkon onder hem. Daar woont mevrouw Zilver, met haar schildpad Rudi. Schildpad Rudi is klein, maar fijn. Toch zou mevrouw Zilver graag hebben dat hij wat groter was. Meneer Hoppe, die smoorverliefd is op mevrouw Zilver, kan haar daar wel mee helpen. Hij bedenkt een spreuk waardoor Rudi razendsnel groeit, of lijkt dat maar zo?

Groei! is een voorstelling over groter worden, opgroeien en de voordelen van klein zijn, naar het verhaal ‘Ieorg Idur’ van Roald Dahl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk