Kinderen kunnen hun hart ophalen tijdens de zomerworkshops in de Koppelkerk. Foto: PR
Kinderen kunnen hun hart ophalen tijdens de zomerworkshops in de Koppelkerk. Foto: PR

Zomerworkshops voor kinderen bij de Koppelkerk

Cultuur

BREDEVOORT - Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk op een viertal zondagen workshops voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Tijdens deze workshops staat er iedere keer een thema centraal uit de tentoonstelling ‘Vrijheid, gelijkheid en eigenheid’, die momenteel te zien is in de Koppelkerk. In de tentoonstelling is het werk van vijftien kunstenaars te zien: van schilderijen tot foto’s en van sculpturen tot metershoge tekeningen. 

Zondagmiddag 31 juli vindt de eerste van de vier workshops plaats. De aanvang is om 13.30 uur. Voor deze workshop laten we ons inspireren door het werk ‘Tegenwijsheid’ van kunstenaar Mignon Nusteling. Net als Nusteling ga je aan de slag met teksten, kalligrafie en het artistiek beschilderen van tegels. We ontdekken de zin en onzin van ‘tegelwijsheden’ en we ontwerpen een eigen tegel.

De workshop kost 5 euro per kind en duurt zo’n 90 minuten. Er is plaats voor acht kinderen. Het reserveren van een plek is noodzakelijk. De workshop begint met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie. De workshop wordt gegeven door Janneke Wikkerink in de Koppelkerk.

Ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op ons terras of in het gezellige boekencafé. Zij betalen de reguliere entreeprijs van de Koppelkerk.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort
Datum: zondag 31 juli
Aanvang: 13.30 uur
Entree workshop: € 5,- incl. glas ranja
Entree tentoonstelling: € 6,- incl. kop koffie/thee; t/m 18 jaar gratis entree
Reserveren: www.koppelkerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk