Afbeelding
PR

Après-ski feest in Woold

Algemeen

Tien jaar geleden zijn de dames van MEC/Bredevoort begonnen met het organiseren van ‘Met Lingerie naar de après-ski’. Met deze formule hebben ze destijds deelgenomen aan een barcontest in het Juliana gebouw te Woold en dit was direct een groot succes. Daarna werd dit feestelijke concept elk jaar herhaald. De twee voorgaande edities konden helaas niet doorgaan vanwege corona, maar gelukkig kunnen dit jaar de voetjes weer van de vloer om er weer een gezellig feest van te maken met z’n allen!

Op 28 januari vindt het après-ski feest plaats in het Juliana gebouw te Woold, waarbij de muziek dit jaar wordt verzorgd door de band Fool House. Deze gezellige Achterhoekse muziekgroep heeft al menig feest tot uitbarsting laten komen in Winterswijk en omstreken. Het feest is voor iedereen vanaf 16 jaar toegankelijk en zal beginnen om 21.30 uur. Kaarten à €10 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de organisatie. Aan de deur bedraagt de entree €12,50. Voor meer informatie kun je terecht op de facebooksite van MEC/Bredevoort dames.

Bij de vrouwentak van MEC/Bredevoort staan sportiviteit en teamgevoel hoog in het vaandel, zowel op als buiten het veld! Dit is goed te merken aan het hoge aantal damesleden. Naast de twee damesteams op de zondag, zijn er inmiddels ook twee recreantenteams. Een recreantenteam speelt tien vrijdagavonden per jaar tegen andere regionale zeventallen en daarnaast wordt er één keer per week getraind. Dat het met de gezelligheid wel goed zit, werd onderstreept op het 50-jarig damesjubileum van MEC, welke in december 2022 werd gevierd. Vele (oud) damesleden en verwanten hebben er gezamenlijk een zeer sfeervolle dag van gemaakt.

Wil jij een keer meetrainen met de meiden, vrouwen of recreantendames? Kijk dan op www.vvmec.nl of www.svbredevoort.nl voor de desbetreffende trainingstijden en meer informatie. We hopen jullie allemaal op 28 januari in ‘t Woolds gebouw te mogen verwelkomen, om wederom een gezellige feestavond te beleven!

Dit artikel wordt u aangeboden MEC/Bredevoort. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk