Cobra. Foto: PR
Cobra. Foto: PR

Ons Genoegen Woold stelt ‘Boer’nleu’ opnieuw een jaar uit

Drie keer is scheepsrecht….

WOOLD - Toneel vereniging Ons Genoegen Woold had het, net als iedereen, zo graag anders gewild. Op 1,2 en 3 mei 2020 prachtige voorstellingen opvoeren in het Woold in de open lucht, van een historisch toneelstuk ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid. En hoe anders liep het en loopt het nog steeds. Om de gezondheid van iedereen te beschermen mocht het toen niet door gaan en meenden de toneelspelers in 2021 een nieuwe kans te krijgen. Maar ook nu weer lijkt dat ene venijnige virus roet in het eten te gooien. Wat nu? De voorstellingen worden opnieuw een jaar uitgesteld.

Ons Genoegen Woold houdt vast aan het plan om het Woold, heel Winterswijk, ja zelfs inwoners elders uit Nederland en Duitsland te trakteren op dat prachtige verhaal, geschreven door 'Rooks Chris' in een hedendaags jasje.

De nieuwe voorstellingsdata staan op de planning voor: vrijdag 29 april, 20.30 uur, zaterdag 30 april, 20.30 uur, dinsdag 3 mei, 20.30 uur, woensdag 4 mei 21.30 uur (nachtvoorstelling). Vieren we dan 77 jaar vrijheid en onze bevrijding van dat akelige virus? Verkochte of uitgegeven kaarten blijven ook in 2022 geldig, nadere berichtgeving hierover volgt nog.

De spelers en alle vrijwilligers hopen vurig dat het gezegde klopt, dat drie keer scheepsrecht is. Dat zou een prachtige aanloop zijn naar het jubileumjaar van de vereniging. In 2023 bestaat Toneelvereniging Ons Genoegen Woold namelijk 100 jaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden