De Razende Wereld
De Razende Wereld Mark Heister

‘De Razende Wereld’ van Mark Heister bij Ankomm’n

Algemeen

CORLE - Met de foto-expositie ‘De Razende Wereld’ probeert fotograaf Mark Heister de razende wereld te verbeelden, in de hoop op herkenning. Wel met een vleugje humor om het niet al te zwaar te maken, maar ook de fotograaf ontkomt niet aan zelfreflectie. Het werk is te zien vanaf 4 juli bij Gastgalerij Aankomm'n aan de Mentinkweg 5.

Dit is Mark’s vierde expositie. Zijn debuut in 2018 met ‘Mens in de Wereld’ was ook bij Gastgalerij Ankomm'n. Die expositie ging over de mens in verschillende gedaanten op verschillende plekken. Dat waren verstilde zwartwitbeelden, terwijl je bij de foto's in deze expositie de snelheid van de huidige maatschappij en de ‘steeds maar meer en meercultuur’ kunt voorstellen. Mark wil ook graag dat de kijker zelf dingen ziet in de foto's en er een eigen gevoel en beleving bij krijgt. Het valt op dat er meer kleur in deze expositie is verwerkt. Mark daarover: "Met kleuren kan ik beter de razende wereld tot uitdrukking brengen, bij verstilde beelden is zwartwit meer op zijn plaats. Wat blijft is dat er best ruis of onscherpte in mijn foto's mag voorkomen. Techniek is soms ondergeschikt".
De expositie loopt vanaf 4 tot en met 27 juli en is vrij te bezoeken, een vrije gift wordt op prijs gesteld. Mark is zelf aanwezig op de zondagen vanaf 14.00 uur.

Wees welkom bij Gastgalerij Ankomm'n tijdens de openingstijden; op maandag en vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.30 tot 18.00 uur. Uiteraard hanteert Ankomm’n ook de coronarichtlijnen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk