Het eerste team spelend in het wit te zien met op de voorgrond, Jeroen en Vera en op de achtergrond Pieter en Judith. Foto: PR 't Pluumke '67
Het eerste team spelend in het wit te zien met op de voorgrond, Jeroen en Vera en op de achtergrond Pieter en Judith. Foto: PR 't Pluumke '67 (Foto: )

Eerste team van 't Pluumke '67 wint laatste wedstrijd van seizoen

WINTERSWIJK - De wedstrijd van badmintonvereniging 's Pluumke '67 stond in het teken van Jeroen Rengelink en Judith Prinsen die hun laatste wedstrijd voor team 1 speelden. Jeroen heeft zijn beide wedstrijden, de herendubbel met Niek Cornelissen en de gemengd dubbel met Vera Prinsen, in twee sets gewonnen en Judith wist haar laatste wedstrijd, de gemengd dubbel met Pieter Schreurs ook winnend af te sluiten. Daarmee sluiten Jeroen en Judith hun vertrek uit team 1 in stijl af.

De andere twee gewonnen wedstrijden waren de heren enkels van Pieter en Niek. Door deze uitslag is het eerste team tweede geworden in hun poule inde vierde divisie.
Het afscheid van Judith en Jeroen werd door teamcaptain Niek mooi verwoord in een emotionele speech.
Ook werd Jeroen, aangezien hij 24 jaar in team 1 gespeeld heeft bedankt met een grote banner, veel supporters en een mooi geschenk van het bestuur: het eerste en laatste wedstrijdformulier in zijn team 1 carrière plus een mooie oorkonde van Badminton Nederland. Een beroemde uitspraak van Jeroen klonk nog 1 keer dan door de hal: 'Badminton is Super Cool!'
De overige uitslagen zijn: 't Pluumke'67 2 – Didam 3 5-3, 't Pluumke'67 3 – Flits 10 7-1, 't Pluumke'67 4 – Lbc 4 7-1 en 't Pluumke'67 O1 – UBC O1 3-2.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden