Paasvuur in Meddo. Foto: Zoony-Fotografie
Paasvuur in Meddo. Foto: Zoony-Fotografie (Foto: )

Snoeihout gezocht voor VuurFestival Meddo

MEDDO - Op zaterdag 11 en zondag 12 april vindt voor de elfde keer het VuurFestival plaats in Winterswijk-Meddo. Onderdeel van deze traditie is het grote paasvuur, waarvoor de organisatie schoon snoeihout nodig heeft.

Onder het motto 'Het Hout niet op', wordt ook dit jaar weer een groot paasvuur gebouwd aan de Wesselinkweg. Ondanks alle geruchten en beweringen gaat het paasvuur in Winterswijk-Meddo gewoon door en zal de start van de bouw dan ook snel beginnen. Op zaterdag 22 februari start Hout Centrum Oost -zo worden de 'Holtslöppers' genoemd- met het ophalen van het snoeihout. Dit gebeurd gedurende vijf zaterdagen, tot en met zaterdag 21 maart. Tot die tijd kan er ook gratis schoon snoeihout gebracht worden.
Aanmelden kan per mail via hout@vuurfestival.nl of in de avond, van 19.00 tot 20.00 uur (buiten deze tijden niet bereikbaar) telefonisch via 06-19055217. De organisatie accepteert enkel dun snoeihout, dus geen afvalhout, bouwafval, bielzen, stronken of boomstammen. Hier zal streng op toegezien worden. Voor het ophalen geldt een zelf te bepalen bijdrage. De organisatie raadt aan om zich snel aan te melden, want de ervaring leert dat de planning ieder jaar snel vol zit.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden