FTC Wenters houdt Profile Winterswijk MTB-tocht op 2 februari

FTC Wenters heeft weer mooie routes uitgezet. Foto: PR
FTC Wenters heeft weer mooie routes uitgezet. Foto: PR (Foto: )

WINTERSWIJK - FTC Wenters houdt zondag 2 februari de Profile Winterswijk MTB-tocht. De Winterswijkse fiets- en toerclub heeft nieuwe routes gemaakt over 35 en 55 kilometer, dankzij de medewerking van landeigenaren. Daardoor komen de deelnemers op nog niet eerder ontdekte fietspaadjes.

Voor de klimmers is de oude vuilnisbelt in de route opgenomen, waarna er halverwege de tocht een pauzeplek is ingericht bij de fietsenzaak van sponsor Profile Winterswijk. De tocht gaat verder richting Huppel en Kotten naar het clubhuis van FTC Wenters op de Huininkmaat waar de sportieve prestatie wordt beloond wordt met een kop erwtensoep.

Van 8.30 tot 10.00 kan er gestart worden vanaf het clubhuis van FTC Wenters op de Huininkmaat.
Deelnemers betalen 6 euro (5 euro voor NTFU-lid) inclusief verzorging op de pauzeplek en een kop soep bij de finish. Wie graag weer schoon huiswaarts wil keren kan de fiets afspuiten en zelf van de douches in het clubgebouw gebruik maken.

De tocht zal over particulier eigendom gaan waarvoor de organisatie eenmalig voor deze datum toestemming heeft verkregen. De organisatie rekent op de medewerking van de deelnemers deze toestemming te respecteren en deze tocht niet op gps op te slaan en na te fietsen, zodat de club deze tocht ook in de toekomst kan blijven organiseren.

Meer berichten