‘Kantine Vitamine’ gaat voor fruit op iedere werkplek
‘Kantine Vitamine’ gaat voor fruit op iedere werkplek

‘Kantine Vitamine’ gaat voor fruit op iedere werkplek

Algemeen

Erwin Arentsen staat in de startblokken. Hij popelt om te beginnen met zijn eigen bedrijf 'Kantine Vitamine'. De formule is overzichtelijk: "Ik zorg dat er altijd heerlijk vers fruit is in kantines, van kinderdagverblijf tot advocatenkantoor. Dat kan variëren van een schaal of een houten krat met diverse soorten fruit. Het is gezond, draagt bij aan een gezonde leefstijl en helpt ziekteverzuim te voorkomen. De inkoop van het fruit doe ik bij Koos Prins: sneller, verser en lekkerder kan niet."

Door Han van de Laar

Erwin: "Ik wil gewoon mijn lang gekoesterde wens tot uitvoering brengen. Ik werkte als bedrijfsleider bij de Plus. Hoewel ik het daar goed naar mijn zin had, dacht ik: als ik het nu niet doe, lukt het nooit en krijg ik er voor altijd spijt van. Begin 2020 start ik, maar achter de schermen ben ik er al helemaal klaar voor. In eerste instantie richt ik mij op bedrijven en instellingen in Winterswijk. Maar ik ga zeker ook de Achterhoek in. Ik ben dan dus veel op pad, om het fruit te leveren en daarnaast om nieuwe klanten te werven."

Overleg en advies

"De opdrachtgever hoeft verder niets te doen. Alleen, al dan niet in overleg met het personeel, aan te geven wat de wensen zijn. Met de afgeronde HBO Sport- en Bewegingseducatie op zak kan ik daar uiteraard in adviseren. Ontzorgen noem ik dat, van A tot Z. En dat is precies de schakel die ik wil zijn voor de klant. Het mes snijdt dan aan twee kanten. De medewerkers voelen zich gezonder en voor de werkprestaties is dat ook alleen maar goed."

Formule overal toepasbaar

Bij kinderdagverblijven, scholen, bedrijven, kantoren of sportverenigingen: de formule is overal toepasbaar van kleine tot grote organisaties. Het is niet zo dat alle andere etenswaren uit de kantine moeten verdwijnen. Het is alleen wel essentieel dat er ook een keuze voor fruit gemaakt kan worden. Want als het mooie product er uiteindelijk is, zijn mensen gek op fruit. Het fruitaanbod kan overal gepresenteerd worden op een functioneel onderstel. Kantine Vitamine zorgt ervoor dat er dagelijks lekker fruit aanwezig is, met de nodige variatie en afgestemd op het seizoen. "Kantine Vitamine. Volle kracht F'ruit."

Kantine Vitamine
info@kantinevitamine.nl
www.kantinevitamine.nl
Telefoon: 06-25547918

Dit artikel wordt u aangeboden door Kantine Vitamine. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant