De Hilgeländer Musikanten geven nieuwjaarsconcert. Foto: PR
De Hilgeländer Musikanten geven nieuwjaarsconcert. Foto: PR

De Hilgeländer Musikanten geven nieuwjaarsconcert

Algemeen

MEDDO - De Hilgeländer Musikanten geven hun traditionele nieuwjaarsconcert in zaal Spiekerman in Meddo op zondag 12 januari. De Egerländer kapel uit Meddo luidt het nieuwe jaar in met een gevarieerd programma waar zij niet alleen nieuwe nummers ten gehore zullen brengen, maar oude bekende.

De muzikanten staan onder de bezielende, spontane en enthousiaste leiding van Andre van Huizen. Alleen al zijn manier van dirigeren laat duidelijk zien hoe de Egerländer muziek moet klinken. Hij zal het publiek met de muziek meevoeren naar de zowel de smalle straatjes van liefelijk Praag als naar de weidse groene velden van de Tiroler Alpen.
Tijdens het concert speelt de kapel, bekende en minder bekende Egerländer muziek. Op het programma staan herkenbare marsen, swingende polka's en verrassende walsen. Bekende klassiekers, maar ook moderne werken zullen tijdens het traditioneel nieuwsconcert de revue passeren.
De muzikanten komen graag naar zalencentrum Spiekerman in Meddo om daar hun Egerländer klanken te laten horen. Zij ontmoeten het publiek graag op dit sfeervolle nieuwjaarsconcert op de tweede zondag van januari.
Aanvang concert is 11.00 uur en de zaal is 10.30 uur open. De entree bedraagt 7 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant