Kerstmarkt Pronsweide

WINTERSWIJK - De Stichting Vrienden van Pronsweide houdt op zaterdag 14 december een kerstmarkt aan de Morgenzonweg 29 in Winterswijk. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Tijdens de markt vinden diverse activiteiten plaats waaronder de verkoop van: kerstbloemstukken en kransen, kaarten, sieraden, kerstartikelen, glaswerk, marsepeinen engeltjes, honing, bonbons, gehaakte knuffels, vogelvoer spulletjes, origami, decoraties vintage stijl, stippen, patchwork, macramé, gebreide sokken en geverfde wol, zeepjes in vele vormen, diverse artikelen gemaakt door bewoners en nog veel meer.

Ook wordt aandacht besteed aan de inwendige mens door verkoop van zelfgemaakte oliebollen.Tevens is er heerlijke erwtensoep in het restaurant te koop. Door de plaatselijke middenstand van Winterswijk en Aalten zijn voor de lotenboom weer mooie prijzen beschikbaar gesteld.

De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de bewoners, om hen wat extraatjes te kunnen bieden, om het leven in het tehuis te veraangenamen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden