IVN wandeling door het kleinschalige coulisselandschap van Winterswijk Woold

Algemeen

WOOLD - Aspirant gidsen van het IVN Oost-Achterhoek nodigen belangstellenden uit om op zaterdag 2 november mee te gaan op een veelzijdige wandeling in en rond het Woold. De start is om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Verenigingsgebouw Juliana Woold aan de Gosselinkweg 14 in Winterswijk Woold.

Tijdens deze ongeveer 6 km lange wandeling loopt men vanaf het Julianagebouw door het kleinschalige coulisselandschap van Woold. Wandelaars lopen langs de restanten van de Veldoven, door het afwisselende en prachtige Bekendelle bos en achter het Keunenhuis langs. Over de oude Bocheltse Baan gaan deelnemers weer terug naar 't Woold naar het start- en eindpunt bij het Verenigingsgebouw.
Tijdens de wandeling geven aspirant gidsen van het IVN-informatie over de geschiedenis en de natuurlijke rijkdom van dit unieke gebied.
Deelname aan de wandeling is gratis. Goed schoeisel is aan te bevelen. De wandeling duurt ongeveer twee-en een half uur. Voor meer informatie kan op zaterdag 26 oktober vanaf 16.00 uur gebeld worden met Gerard Dolfing 06–14545319 of Helene Meens 06–12023003.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant