Transit Oost een unieke locatie om voor te lezen. Foto: PR Transit Oost
Transit Oost een unieke locatie om voor te lezen. Foto: PR Transit Oost

Voorleesmiddag bij Transit Oost in de herfstvakantie

Algemeen

Transit Oost unieke locatie om voor te lezen

WINTERSWIJK - Op woensdagmiddag 23 oktober vormt de oude trein in de museumwerkplaats van Transit Oost het unieke decor van een voorleesmiddag voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens deze middag wordt er tussen 14.00 uur en 16.00 uur voorgelezen door onder andere Merel Geerdink, bekend van de Voice Kids en Rianne van Eijnatten van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. De voorleesmiddag is gratis toegankelijk en vooraf aanmelden is niet nodig. De Museumwerkplaats Transit Oost is gevestigd aan de Kleine Parallelweg 6. Kinderen kunnen zich melden bij de ingang van de werkplaats en worden onder begeleiding naar de trein gebracht. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen luisteren. Het museum van Transit Oost is deze dag niet geopend. Kijk voor de openingstijden op www.transitoost.nl

Ben jij zelf een voorleestopper en wil je graag voorlezen in de oude trein van Transit Oost. Meld je dan nu aan via cultuurcoach@boogiewoogie.nl. Aanmelden kan nog tot 20 oktober. De voorleesmiddag is een samenwerking tussen Transit Oost, de Bibliotheek OostAchterhoek en Actief Winterswijk.

Actief Winterswijk
Actief Winterswijk heeft door het jaar heen een uitgebreid aanbod van sport-,beweeg- en culturele activiteiten. Tijdens deze activiteiten komen kinderen op een laagdrempelige en leuke manier in contact met anderen en gaan zij zowel creatief als sportief aan de slag. Ook voor kinderen die nog niet zo goed weten welke activiteit bij hen past kan contact opgenomen worden met Actief Winterswijk. Kijk voor het volledige programma van Actief Winterswijk op de website www.actiefwinterswijk.nl of volg de social media.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant