Grillen met Obelink

Algemeen

BBQ-special op 5 mei

WINTERSWIJK - Met de komst van het mooie weer denken velen ook weer aan het organiseren van een barbecue. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe barbecue of benieuwd is naar de nieuwste barbecue-snufjes en -trends, is bij Obelink op zondag 5 mei tijdens de BBQ special aan het juiste adres. Op de ruime barbecue-afdeling is alles te vinden wat een barbecuehart begeert. De nieuwste barbecues en buitenkeukens van allerlei merken staan er opgesteld.

Bij een BBQ-special horen natuurlijk ook leuke BBQ-aanbiedingen. Op zondag 5 mei zijn de Master Touch GBS 57cm in diverse kleuren te koop met flinke kortingen, en dat geldt ook voor de Weber Q 1400 Dark Grey. Een mooie barbecue in de tuin is pas echt compleet met een mooie set tuinmeubelen. In de tuin showroom staat de nieuwe collectie klaar. Van de nieuwste complete dining- of loungesets tot de mooiste losse tuintafels en stoelen, desgewenst met deskundig advies van de Obelink-experts.

In het restaurant kan men terecht voor een tussendoortje of een lekkere maaltijd, zoals wraps of een verse aardbeien-krakeling. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen spelen in het Obelink speelparadijs of leuke ballonfiguren laten maken door de ballonnenclown. Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 5 mei geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant