Afbeelding

Gewijzigd inzamelbeleid Kledingbank

Algemeen

Gewijzigd inzamelbeleid Kledingbank

WINTERSWIJK - Nu de winter er bijna op zit en de zomer eraan zit te komen gaan mensen weer volop aan de slag met het opruimen van hun kledingkast. Veel van deze kleding wordt gedoneerd aan de Kledingbank Winterswijk e.o.

De Kledingbank zamelt al jaren kleding, schoenen en bed- en badtextiel in om dit vervolgens weer door te geven aan mensen die hiervoor zelf onvoldoende financiële middelen beschikbaar hebben.

Sinds januari heeft de Kledingbank een nieuwe afnemer van rest-textiel en deze stelt andere eisen aan de kleding die zij ophalen. Daarom is het inzamelbeleid gewijzigd en neemt de Kledingbank alleen nog maar bruikbare kleding in. Onder bruikbare kleding wordt verstaan eigentijdse en goed draagbare kleding. Dus lompen, versleten en vervuilde kleding kunnen niet meer worden ingeleverd.

Kleding doneren kan tijdens openingstijden op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Kleding kan men altijd zonder het te melden deponeren in de rolcontainers en rekken die voor in de hal staan.


kledingbankwinterswijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant