Norma de Vries Humel van Pedicurepraktijk Voetiek
Norma de Vries Humel van Pedicurepraktijk Voetiek

Voetenwerk is mensenwerk

Norma de Vries Humel van Pedicurepraktijk Voetiek levert als ambulant medisch pedicure professionele voetzorg bij de mensen thuis. Als u slecht ter been bent en voetverzorging zelf niet meer lukt? Of wilt u een adequaat advies over de verzorging van uw voeten? Ik geef een professionele behandeling en passend advies bij u thuis.

Extra gemak voor de klant
Door als ambulante pedicure te werken kun je je klanten extra gemak bieden. Ze hoeven het huis niet te verlaten om van jouw diensten gebruik te maken. Er zijn mensen die moeilijk van huis wegkunnen, denk aan ouderen of zieken en vooral ook aan mensen met diabetesklachten of met een reumatische voet. Voor hen is het helemaal gemakkelijk als je bij ze thuis langskomt en vaak is het zelfs noodzakelijk!

Aandacht voor de mens
Norma is al jaren ambulant aan het werk en vindt het prettig om binnen deze privésfeer te werken. Het contact met de klant is vaak intenser. Vooral mensen die aan huis gekluisterd zijn, zitten vaak om een praatje verlegen. "Soms kan ik een belangrijke rol spelen bij het inroepen van extra verzorgende of medische hulp. Doordat je bij de mensen thuiskomt, leer je ze beter kennen en zie je sneller welke behoeften de klant heeft op dit vlak. Ik neem altijd de tijd voor de klant en raffel het nooit af. Een standaardbehandeling duurt altijd minimaal 45 minuten."

Het belang van voetzorg
Niet iedereen realiseert het zich: voetzorg is belangrijk en niet alleen voor ouderen en zieken. Een bezoek aan de pedicure is ook raadzaam voor mensen die beroepshalve veel lopen of staan. "Voeten zijn vaak een ondergeschoven kindje. Ik kom het regelmatig tegen, mensen die hun voeten zelf niet op de juiste manier verzorgen, het kan je daardoor behoorlijk beperken in je mobiliteit, met alle gevolgen van dien. Je voeten dragen je je hele leven. Daar moet je zuinig op zijn."

Voor meer informatie of een afspraak: tel. 0543- 53 53 43, email info@pedicurepraktijkvoetiek.nl

Pedicurepraktijk Voetiek is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) en Provoet

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten