De Hof van Kairos. Foto: PR
De Hof van Kairos. Foto: PR

Winterwandeling voor goed doel

KOTTEN - Op zaterdag 16 februari houdt het Roparunteam 100%RunningWinterswijk in samenwerking met De Hof van Kairos een winterwandeling door Kotten. De opbrengst van de wandeling gaat naar Roparun. Zij steunen projecten die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen. De Hof van Kairos is zo'n project. De wandeling is ongeveer 10 km. Wie niet wil wandelen, maar wel wil komen lunchen is uiteraard ook welkom.

De Hof van Kairos is een unieke plek in Nederland, zowel qua ligging als qua functie. De diagnose kanker heeft een enorme impact op iemands leven. Voor veel mensen wordt het leven nooit meer zoals het was. Levensvragen komen naar boven. De Hof van Kairos is een plek waar iemand tot rust kan komen, een plek waar inspiratie op wordt gedaan om vervolgens weer zijn/haar weg te gaan. Een pleisterplaats voor de ziel.

Vanaf 10 uur is iedereen welkom voor een kopje koffie/ thee en een uitleg over De Hof van Kairos. Om 10.30 uur start de wandeling. Om 12.30 uur is er een lunch. Trek stevige schoenen aan. Honden zijn welkom bij de wandeling, maar niet in de Hof.

Hof van Kairos is te vinden aan de Vosseveldseweg 17 in Winterswijk Kotten. Parkeren langs de Vosseveldseweg of langs de Bekeringweg. Kosten zijn 15 europer persoon, graag contant en gepast betalen bij aankomst. Aanmelden via info@100runningwinterswijk.nl of op 06-44884425 of 06-10852829 (’s avonds of een whatsapp).


www.hofvankairos.nl

Meer berichten