De Knorrepotten vieren feest. Foto: PR
De Knorrepotten vieren feest. Foto: PR

Buutavond bij jubilerende Knorrepotten

MEDDO - Het carnavalsseizoen begint ook in Meddo. Op zaterdag 10 november houdt de jubilerende carnavalsvereniging De Knorrepotten de jaarlijkse buutavond in zaal De Eendracht te Meddo. De Knorrepotten bestaan 55 jaar en zullen dit jubileum het komende carnavalsjaar gaan vieren "met extra veel gezelligheid tijdens de buutavond en de carnavalsavond". Tijdens de buutavond is er gelegenheid om de Raad van Elf te feliciteren met het jubileum. De aanvang van de buutavond is 20.11 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur.

Tijdens de buutavond zijn er weer diverse optredens van buutreedners. Dit jaar zijn dat: de uit Meddo afkomstige Han van de Kapper, Mathilde Geerts uit Weerselo en als laatste Jeroen Bekke afkomstig uit Albergen. Traditiegetrouw is er ook een optreden van de eigen dansmarietjes. En de bekendmaking van de nieuwe prins en adjudant. De slogan voor het nieuwe prinsenpaar is: 't geet grote skik worden dit joar, geloof ons moar'!
Tijdens de avond is 55 jaar carnavalsvereniging De Knorrepotten in beeld: een beamerpresentatie van minimaal 150 foto's uit het roerige, rijke verleden, van Anton van de Kapper tot Arjan van de Bakker. De avond wordt afgesloten met een feestavond.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor 8,00 euro te koop bij Putsbazar de Dagwinkel en café Spiekerman . Aan de kassa van de zaal kost een kaartje 10,00 euro.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten