Zomersluiting Bibliotheek Winterswijk

Algemeen

WINTERSWIJK - In de zomervakantie is de Bibliotheek Winterswijk gesloten van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd's, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend. Tijdens de sluitingsperiode van de Winterswijkse bibliotheek zijn de vestigingen Eibergen, Borculo, Ruurlo, Neede, Lichtenvoorde en Groenlo van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel geopend. U kunt gedurende de sluitingsweek in al deze vestigingen terecht om boeken in te leveren én om nieuwe te lenen.

Elk jaar bieden de Nederlandse bibliotheken alle Nederlanders in de zomervakantie een cadeautje aan. De VakantieBieb biedt voor het vijfde jaar een mooi aanbod van boeken, die men gratis op de tablet of mobiel kunt zetten. In de VakantieBieb vindt men boeken voor volwassenen én voor kinderen. Deze kunnen, als ze eenmaal in de 'boekenkast' staan, ook gelezen worden als men geen WiFi heeft. De app is verkrijgbaar in de AppStore en de PlayStore en kan gratis gedownload worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant