Jan Broeze.Foto: Henk Prinsen
Jan Broeze.Foto: Henk Prinsen

Woolds podium op Marathon Woold

WOOLD - Hoewel er op Marathon Woold afgelopen zondag niet alleen maar door Wooldse menners werd gestreden, was er wel een Woolds podium in de hobbyklasse.

Eerste werd Wim Konings, tweede Bennie Hoijtink en derde Bertus Kruissenbrink. Laatstgenoemde is niet alleen lid van Aangespannen Rijders Woold (ARW), maar ook van Menvereniging Winterswijk.
In de rubriek ponytweespannen wedstrijdklasse bestond de gehele top drie uit leden van Menvereninging Winterswijk. Niels Oonk won, Wilhelm Aarnink werd tweede en Martijn ten Pas werd derde. Laatstgenoemde won bovendien de extra prijs van De Haar, Praktijk voor Paardentandheelkunde voor de snelste tijd in de waterbak.

Menvereniging Winterswijk
Ook bij de paardentweespannen wedstrijdklasse bestond de top drie uit leden van Menvereniging Winterswijk. Eerste werd Jennifer Beskers, tweede Jan Broeze (tevens ARW'er) en derde Freek Stronks.
De wedstrijdklasse enkelspan paard werd gewonnen door Raymond van de Vorle met een nipt verschil met de nummer twee Gerard Abbink.
Winnares van de vaardigheid werd Gabriëlle Broeze, gevolgd door Dunja te Lintum en Kitty Elsinghorst.

Algeheel dagwinnaar
De algeheel dagwinnaar werd Henk-Jan Hiddink met zijn vierspan pony's. Hij was supersnel in de marathon en was de enige foutloze in de vaardigheid.

Meer berichten