Het pand van Oonk Speciaalzaak, zoals dat sinds 1970 te vinden is aan de Misterstraat 47. Foto: PR
Het pand van Oonk Speciaalzaak, zoals dat sinds 1970 te vinden is aan de Misterstraat 47. Foto: PR

Feestelijke heropening in jubileumjaar Oonk Rijwiel- en Babyspeciaalzaak

WINTERSWIJK - Op vrijdag 13 april vindt de feestelijke heropening plaats van Oonk Rijwiel- en Babyspeciaalzaak. Dit is één van de vele activiteiten in dit jaar, waarin de onderneming haar 100-jarig jubileum viert.

Reden voor een feestje
"Honderd jaar geleden begon mijn grootvader met enkele fietsen en kinderwagens in zijn voorkamer", aldus eigenaar Gé Oonk. Inmiddels is de zaak diverse malen verhuisd en verbouwd. Sinds 1970 is de familie Oonk eigenaar van het pand zoals het nu aan de Misterstraat 47 staat. In dit bijzondere jaar wordt er flink uitgepakt. "Dit bijzondere jubileum mag uiteraard niet ongevierd voorbijgaan", aldus Oonk.

In december 2016 is de werkplaats grondig verbouwd. Nu is de babyafdeling aan de beurt. De restyling van de winkel valt mooi samen met het 100-jarig jubileum. Inmiddels is de opruiming van de babyafdeling begonnen, zodat op 9 april kan worden begonnen met de herinrichting. Op 13 april zal de feestelijke heropening zijn.

Nieuw interieur en diverse (win)acties
Naast de flinke vernieuwing van de babyafdeling, zullen er nog meer activiteiten plaatsvinden. Het is immers een jubileumjaar. Oonk wil het hele jaar door daarbij stilstaan. In de komende periode zullen er daarom diverse (win)acties plaatsvinden. Gedurende de eerste weken wordt er onder andere een wandelwagen verloot en er volgen ook nog diverse demonstraties en andere activiteiten.

Heropening 13 april
Iedereen is van harte welkom om op vrijdag 13 april vanaf 19.00 uur de feestelijke opening van de babyafdeling mee te komen vieren. Ook mag iedereen meedoen aan alle acties, demonstraties en andere evenementen die worden georganiseerd. Op de website worden alle activiteiten aangekondigd, alsmede via de Facebookpagina.


www.oonkspeciaalzaak.nl

Facebook: Oonk Speciaalzaak

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden