Marika Jannink. Foto: PR
Marika Jannink. Foto: PR
advertorial

Ontdek de voordelen van coaching in de natuur

Prettig kennis te maken! Ik ben Marika Jannink en sinds 2015 heb ik mijn eigen onderneming Paeon Wandelcoaching. Als wandelcoach neem ik mensen mee op een individuele wandeling door de prachtige natuur in de omgeving van Winterswijk. Bij zo'n wandelsessie ontstaat er een goed gesprek en voel je letterlijk ruimte om dingen anders te bekijken. Samen werken we stapsgewijs en resultaatgericht aan verandering. Na een aantal jaar actief te zijn als wandelcoach weet ik dat een coachtraject dat zich afspeelt in de natuur een positieve impact op het leven van mijn klanten heeft.

Maar waarom wandelen? Uiteenlopend onderzoek van onder andere hoogleraar Agnes van den Berg wijst uit dat het verblijf in een groene omgeving met een coach gunstig is voor je gezondheid en welbevinden. Dat merk ik zelf vaak genoeg als wandelcoach. De mensen die een coachtraject bij mij volgen, ervaren rust en raken geïnspireerd door de natuur, om zo sneller tot andere en soms verrassende inzichten te komen. Zo liep ik een tijdje met Joost, een student die de lat voor zichzelf erg hoog legde en daardoor vast dreigde te lopen met zijn studie. Hij genoot van de wandelingen en kan nu reëler plannen, is rustiger en meer ontspannen. Met een andere klant, Hennie, had ik heldere gesprekken over de gevolgen van zijn scheiding. Na afloop van een aantal wandelingen zag Hennie alles weer sneller in een perspectief en stond hij weer stevig in zijn schoenen. Ook begeleidde ik Evelien, een vrouw die zich na een aantal zware jaren niet meer kon ontspannen. Wandelend over de mooie zandpaden en langs kronkelende beekjes kwam ze verrassend snel tot de kern en ging ze gemotiveerd aan de slag. Ze kan nu beter haar grenzen aangeven, kiest bewuster en slaapt beter.

Is wandelcoaching iets voor jou? Dan maak ik graag een afspraak voor een gratis kennismakingswandeling. Deze wandeling duurt 45 minuten en begint, evenals de reguliere wandelingen, vanuit het buurtschap Brinkheurne. Hier merken we of er een klik is en verkennen we wat de doelen van het coachtraject gaan zijn.

Bedrijf: Paeon Wandelcoaching
Eigenaar: Marika Jannink
Telefoon: 06-13287240
Website: www.paeonwandelcoaching.nl

Meer berichten