Michel Johannis. Foto: PR
Michel Johannis. Foto: PR

Punt voor Gonemo 4 na klopjacht

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo 4 hebben, ditmaal in Terborg, er weer een spannend potje van gemaakt tegen Brasil 4. Met in het achterhoofd nog de gevoelige 6-8 thuisnederlaag tegen de gastheren van twee weken geleden begonnen de withemden aan de voorgenomen revanche.

Het werd een waar spektakel in een meeslepend gevecht, want na een 3-0 ruststand in het voordeel van Brasil leek Gonemo opnieuw af te stevenen op een verliespartij tegen dezelfde opponent. Toch waren de opbeurende woorden in de rust van invaller-doelman en speler/coach Michel Johannis (foto) niet voor niets geweest.

In de tweede doorgang werd namelijk de klopjacht ingezet en Dimitri Dekker liet direct na de hervatting zijn voeten spreken. Met zijn gouden linkerbeen legde hij de bal tot tweemaal toe strak in het netje. Even leek het met de strijd gedaan nadat Brasil de marge van twee in Terborgs voordeel herstelde, 4-2.

Gonemo toonde veerkracht en via respectievelijk Menno Stemerdink en Adem Sahin kwamen de Winterswijkers op gelijke hoogte. Een domper op de feestvreugde was de vijfde tegentreffer die Gonemo moest incasseren na een ongelukkige verdedigingsfout. Sluitpost Michel Johannis had daarbij slechts het nakijken.

Gonemo liet het er echter niet bij zitten en verzamelde alle moed bij elkaar. Brasil werd met succes teruggedrongen en Dimitri Dekker scoorde zijn derde doelpunt, 5-5. Diens hattrick was genoeg voor Gonemo om het welverdiende punt mee naar Winterswijk te nemen.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>