Alzheimer Café met ervaringsverhaal

REGIO - De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café, dat plaatsvindt bij Careaz Antoniushove in Lichtenvoordeop, op de vierde woensdag van de maand. Het is bedoeld voor iedereen in de regio die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Men ontmoet lotgenoten en kan met elkaar in gesprek gaan over ervaringen en dingen die men meemaakt.

Deze maand komt Ria Tuenter vertellen over haar ervaringen, met haar moeder die dementerend was. Ze geeft een inkijkje in de omgang met haar moeder. Ze schreef columns over haar moeder en deze verhalen over haar omgang met haar dementerende moeder heeft ze gebundeld in het boek 'Mam raakt kwijt'. Door openhartig te schrijven over de omgang met haar dementerende moeder merkte Ria hoeveel dit losmaakt bij de lezers van haar columns. "Mensen zijn ontroerd en herkennen zich in het verhaal."

Het Alzheimercafé is op woensdag 23 augustus in het Grand Café van woonzorgcentrum Careaz Antoniushove, Rapenburgsestraat 33 in Lichtenvoorde. het duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur, zaal open vanaf 19.30 uur, aanmelden is niet nodig.


www.alzheimer-nederland.nl

tel. 06-13514411

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>