Winterswijkse ondernemers uitgenodigd in museum Villa Mondriaan

Algemeen

WINTERSWIJK - Museum Villa Mondriaan nodigt alle Winterswijkse ondernemers die hebben meegedaan aan het themajaar Van Mondriaan tot Dutch Design: 100 jaar De Stijl uit voor een ondernemersbijeenkomst op donderdag 1 februari, aanvang 09.30 uur. Het museum bedankt graag alle Winterswijkse ondernemers voor hun deelname aan en het omarmen van het themajaar. Uitnodigingen voor de bijeenkomst zijn afgelopen week afgeleverd in de winkels.

In 2017 was het precies 100 jaar geleden dat kunstbeweging De Stijl werd opgericht, een stroming waar Piet Mondriaan een belangrijk deel van heeft uitgemaakt. Het gehele jaar werd dit thema onder de aandacht van de internationale kunst- en designliefhebber gebracht. Ook het Winterswijkse straatbeeld werd gevuld met Mondriaan en De Stijl. Deze prachtige uitingen hebben bijgedragen aan een zeer goed jaar voor museum Villa Mondriaan en Winterswijk; Mondriaan kwam steeds meer tot leven. En dat bleef niet onopgemerkt! Winterswijk verscheen in verschillende persuitingen, met als absolute hoogtepunt een uitgebreid artikel in The New York Times.

Villa Mondriaan bedankt iedereen graag persoonlijk voor de inzet tijdens deze bijeenkomst in de ochtend van 1 februari. Gedurende de ochtend zal een prijs uitgereikt worden voor de meest opvallende Mondriaan-uitingen van het afgelopen jaar en worden de plannen voor 2018 bekendgemaakt. Naderhand krijgt iedereen de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een rondleiding door het museum.
Aanmelden via: info@villamondriaan.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant