De jubilarissen van Pentair Fairbank Nijhuis. Foto: PR
De jubilarissen van Pentair Fairbank Nijhuis. Foto: PR

Meer dan 200 jaar ervaring bij Pentair Fairbanks Nijhuis gehuldigd

Algemeen

WINTERSWIJK - Op vrijdag 15 december werden de jubilarissen van Pentair Fairbanks Nijhuis in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke lunch bij Hotel Restaurant Mondriaan. In totaal negen jubilarissen vierden dit jaar hun 12,5-jarig, 25-jarig en 40-jarig dienstverband. De lunch vond plaats voorafgaand aan de jaarlijkse kerstborrel van het bedrijf.

Vestigingsmanager van de werkplaats in Tynaarlo Bart De Graaf en Service engineer Willem van Vuure van de vestiging in Beverwijk vierden dit jaar hun 12,5-jarig werkjubileum. Daarnaast zijn er zes medewerkers die hun 25-jarig dienstjubileum vierden: Berry Holkenborg (Quality engineer), Frank Cordia (werkplaats chef Beverwijk), Jaap Arnold (Manager R&D), Ulrich Koldeweij (Meewerkend voorman Gieterij), Marcel Swart (Area sales manager) en Henny Wonink (salesmanager spareparts). Gerrit Wijenberg (CNC verspaner) vierde dit jaar zelfs zijn 40-jarig dienstverband.

Gedurende het jaar worden werkjubilea altijd gevierd op de dag zelf. Directeur Gerard Scholten: "Binnen het bedrijf is het gebruikelijk om werkjubilea te vieren met de afdeling waarop de jubilaris werkzaam is. De jubilaris krijgt dan - afhankelijk van het aantal dienstjaren - onder meer de koperen, zilveren of gouden Nijhuis-pin opgespeld. Daarnaast is er een aan het eind van het jaar altijd een speciale ceremonie waarbij de jubilarissen hun naam bij mogen schrijven in het jubileumboek. Dat is een oude traditie uit de tijd dat we nog een familiebedrijf waren, maar waar we nog steeds aan vasthouden. Het is bijzonder dat we zoveel mensen hebben die al zo lang bij ons werken. Onze medewerkers zijn erg loyaal en trots op het bedrijf en het product dat we maken."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant