De handwerkgroep geeft haar 'erfenis' weg, aan de stichting Vrienden van De Pelkwijk. Foto: PR
De handwerkgroep geeft haar 'erfenis' weg, aan de stichting Vrienden van De Pelkwijk. Foto: PR

Handwerkgroep stopt met gift aan Pelkwijk

Algemeen

WINTERSWIJK - De handwerkgroep, die jarenlang is doorgegaan na de opheffing van de plaatselijke afdeling van de UVV, heeft onlangs besloten om zichzelf op te heffen. Dit had vooral te maken met de gemiddelde leeftijd van de dames en het gebrek aan jonge aanwas.

Jarenlang heeft deze groep gebruik mogen maken van de hal van het SKB om daar hun gemaakte spulletjes te verkopen en de opbrengsten hiervan aan goede doelen te schenken. Zo werden de Vrienden van het SKB en Hospice de Lelie meermalen verrast met een geldelijke donatie.

Nu het einde van deze groep naderde heeft men besloten om alle overgebleven goederen te schenken aan een goed doel in Roemenië en de opbrengst van de laatste verkoop aan de Stichting Vrienden van De Pelkwijk.

Afgelopen dinsdag hebben de dames Leussink en Baak aan twee vertegenwoordigers van de Stichting Vrienden van de Pelkwijk een donatie gedaan ter grootte van € 450. Deze donatie werd onder grote belangstelling van bewoners en vrijwilligers van de Pelkwijk dankbaar in ontvangst genomen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant