Vele oldtimers kwamen af op de grensoverschrijdende VreWin Toertocht. Foto: PR
Vele oldtimers kwamen af op de grensoverschrijdende VreWin Toertocht. Foto: PR

Gezamenlijke oldtimertocht Winterswijk en Vreden geslaagd

Algemeen

VREDEN - In het kader van het grensoverschrijdende samenwerkingsverband VreWin (tussen de Vredener WirtschatsVereinigung en soortgelijke organisaties in Winterswijk) vond ook dit jaar een gezamenlijke oldtimertocht plaats. De organisatie ervan lag ditmaal aan de Vredense kant van grens.

De deelnemers verzamelden op de Markt in Vreden. Na een kopje koffie vond voor alle deelnemers een rondleiding plaats door de krypte van de St. Georgs Kirche, waarvan men zeer onder de indruk was. Na de lunch was er een toer door Vreden en omgeving, met als eindpunt Berenschots Watermolen in het Woold bij Winterswijk.

Het was weer een succesvolle bijeenkomst. Er meldden zich vooraf zo'n 25 oldtimers aan, maar uiteindelijk verschenen er bijna vijftig aan de start. Het marktplein barstte bijna uit zijn voegen en ook de toegangsstraten tot de Markt stonden vol met oldtimers.

Aan het einde van de dag was iedereen het erover eens: dit succesvolle evenement moet volgend jaar opnieuw plaatsvinden. De VreWin Toer wordt dan georganiseerd door de Winterswijkse Oldtimer Club.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant