The Greyhound Barbershop Singers. Foto: Katharina Foto Objectief.
The Greyhound Barbershop Singers. Foto: Katharina Foto Objectief.

The Greyhound Barbershop Singers dertig jaar

Algemeen

Van Disney – Rock and Roll tot Beatles

WINTERSWIJK - In het kader van het 6e lustrum geven The Greyhound Barbershop Singers zondagmiddag 16 oktober een concert in de concertzaal van Boogie Woogie.

De afgelopen dertig jaar heeft de vereniging veel hoogtepunten beleefd. Diverse concertreizen naar Duitsland, een reis naar Newcastle en veel optredens in en rond Winterswijk en verder het land in. Hoogtepunt was ongetwijfeld de concertreis naar de Verenigde Staten in het voorjaar van 1994 met optredens in Highpoint, Winston-Salem en Charlotte in North Carolina en Greenville in South Caroline
Aan het jubileumconcert wordt medewerking verleend door het Eibergs Mannenkoor onder leiding van Wim Ruessink en popkoor Toon uit Bredevoort onder leiding van Anita Blokhorst en pianist Marit Arink.
De aanvang van het concert is 14.30 uur, de zaal is open om 14.00 uur. Kaarten zijn à € 7,50 zijn verkrijgbaar aan de balie bij de muziekschool, VVV-kantoor, boekhandel Holders en bij de leden. Kinderen tot 12 jaar: gratis.
Kaarten kunnen ook gereserveerd worden via: info@greyhoundbarbershop.nl of telefonisch: 0543 520584 (secr. Gerrit Oukes). Het jubileumjaar wordt afgesloten met een kerstconcert in de Jacobskerk op zaterdagavond 17 december.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant