Grote vreugde bij trainer en spelers na het opnieuw winnen van de Achterhoek Cup. Foto: PR
Grote vreugde bij trainer en spelers na het opnieuw winnen van de Achterhoek Cup. Foto: PR

DZSV – De Graafschap op zaterdag 2 juli

Algemeen

DINXPERLO - Als winnaar van de Achterhoek Cup speelt DZSV uit Dinxperlo, zaterdag 2 juli een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. In de halve finale knikkerde DZSV eersteklasser van de zondag Longa '30 met 2 -1 uit de Achterhoek Cup. In de finale tegen DZC '68 (zaterdag 2e klasser) waren de mannen van Bas van Londen beter in 't nemen van de shoot-outs. Hiermee was DZSV voor 'het tweede jaar op rij de winnaar van de Achterhoek Cup. Met de overwinning was het plaatje van het jubileumweekend compleet. De kers op een geweldige jubileumtaart. En dan ook nog de hoofdprijs: een thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

De wedstrijd zaterdag 2 juli begint om 17.00 uur. De kassa's gaan om 15:30 uur open en voor iedereen gelden de volgende prijzen: vanaf 18 jaar € 6,00, 65+ en jeugd tot en met 17 jaar € 3,00
In de voorverkoop zijn inmiddels ruim 150 kaarten verkocht. Kaarten worden in de voorverkoop verkocht bij DZSV: donderdag 23 juni van 19.30 tot 20.00 uur en zaterdag 25 juni van 13.00 tot 14.00 uur, en maandag 27 juni van 19.30 tot 20.00 uur. Verder bij Meckings Sportshop in Ulft en Boekhandel Messink & Prinsen in Aalten.

Voor de wedstrijd ontvangt iedereen bij de kassa een armbandje, dit in verband met het alcoholbeleid. Bij twijfel omtrent leeftijd kan om een identiteitsbewijs worden gevraagd.
Dat De Graafschap enorm leeft ondanks de onzekere tijden, blijkt wel uit de verkoop van de seizoenkaarten. Liefst 4500 seizoenkaarthouders bestelden een kaart, ongeacht of de Achterhoekse trots in de Eredivisie of Jupiler League speelt. Het bestuur van DZSV roept daarom op: "Steun De Graafschap (en DZSV) en kom zaterdag 2 juli naar Sportpark 't Welink in Dinxperlo!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant