Spinning d'HuZes

Algemeen

WINTERSWIJK - Op vrijdag 13 mei van 10.00 tot 22.00 uur wordt door Sportcentrum de Tuunte in samenwerking met SportmedX en het SKB een twaalfuurs spinningmarathon gehouden. Samen gaan zij de uitdaging met Collegiaal tegen kanker aan om hiermee zoveel mogelijk geld bijeen te brengen.

Voor de hoofdingang van het ziekenhuis worden die dag tientallen spinningbikes geplaatst waarop men al voor € 10,- per uur kan fietsen. Zo kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen.
De deelnemende Alpe d'HuZes-fietsers gebruiken deze dag als voorbereiding op de beklimmingen van de Alpe d'Huez en ook leden van alle bij Sportcentrum de Tuunte aangesloten sportscholen komen gezellig meefietsen. Maar deze marathon is voor iedereen toegankelijk. De organisatoren van Collegiaal tegen Kanker dagen iedereen uit om ook te komen fietsen en zo het goede doel te steunen. Ze zeggen: "En hoe leuk zou het zijn als jij jouw familie, vrienden, collega's of sportmaatjes ook uitdaagt om mee te doen. Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die zich graag willen inzetten voor het goede doel Collegiaal tegen kanker. Het maakt niet uit of je een ervaren fietser bent of niet, de instructeurs helpen je graag op weg, zodat iedereen lekker kan meedoen. Je huurt al een fiets voor € 10,- per uur. Geef je op samen met collega's, vrienden, sportmaatjes, buren of familie, hoe meer mensen, hoe meer geld we met z'n allen binnentrappen voor het goede doel!"

Inschrijven kan via de site. Graag daarbij aangeven of men één of meer uren wil fietsen en welke uren de voorkeur hebben.


http://bit.ly/SpinningmarathonWinterswijk


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant