Lynet, Isa en Corine. Foto: PR Penta
Lynet, Isa en Corine. Foto: PR Penta

Zilver voor acrogymtrio Penta

Algemeen

WINTERSWIJK - Vorige week werd in Lunteren de vierde voorwedstrijd gehouden voor acrogymmers uitkomend op D- en E-niveau. Vijf koppels van Penta Winterswijk namen hieraan deel met de kans op plaatsing voor het Gelders kampioenschap op 5 maart in Wijchen.

In de tweede wedstrijd van de dag was het de beurt aan de damesparen E-senioren. Op een zesde plaats eindigde het paar Floor te Brummelstroete en Floor Prinsen. Zij hebben zich hiermee weten te plaatsen voor de finale. Op een achtste plaats eindigde Anouk Kots en Lynn Schreurs. Voor hen is het nog even afwachten of zij mogen meedoen aan de finale, want zij staan als tweede reserve.

De dames groepen uitkomend op D-niveau hadden veel en sterke concurrentie waarbij de cijfers erg dicht op elkaar lagen. Met de hoge score (25.15 punten) is het trio Lynet ten Pas, Corine Hoefman en Isa Gussinklo geëindigd op een mooie tweede plaats. Zij hebben zich geplaatst voor de finale. Het trio Sharon Bollen, Esme Dijk en Neve Smit heeft een achtste plaats behaald en staat eerste reserve voor de finale.

Bij de damesparen D-senioren was het paar Rowie Oonk en Bloem Waasdorp in actie. Helaas hebben zij de finale niet weten te behalen, maar wel een mooie oefening neergezet en hiermee zijn zij zonder grote fouten twaalfde geworden.

Voor de finale op 5 maart te Wijchen hebben zich tot nu toe zes Penta-koppels rechtstreeks geplaatst.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant